onsdag 1 oktober 2014

Chasing you, embracing you, tasting you. I'm laced with you, a worrier dressed in black preparing for a heart-attack.

Första oktober.
Sista dagen i september spenderades i Slöinge. 
Fikade, myste och köpte massa glass.

Idag var jag på ett mindre mysigt besök.
Det gör alltid lika ont i hjärtat.

5 kommentarer:

  1. man kan nästan tro att det är samma person ibland när man går in på din och frida söderbergs bloggar. nu till frågan, vem är det som härmar vem till punkt & pricka?! (vid många tillfällen iallafall)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Du är verkligen inte ensam om att ha uppmärksammat detta.. Personligen tycker jag själv att det är ganska obehagligt, men kollar du på datum där jag lagt upp saker och där hon bara dagar efteråt har samma saker upplagt så ser du ganska snabbt att hon härmats med det mesta. Har anmärkt på detta i min blogg vid flertalet tillfällen, och då lite kryptiskt, så att personen skall förstå. Men det har inte hjälpt. Tyvärr. Hoppas iaf du fick svar på din fråga!

      Radera
  2. oj vad läskigt! du har en inspirations blogg men för det går man ju inte in och kopierar allt. märks ju av tydligt. för att se något positivt i det hela så är hon ju bara avundsjuk på dig ;) ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Har sett samma sak jag också. Du får försöka se det som en bra sak för du har extremt fin stil! Konstigt att hon tror det inte kommer märkas i vår lilla stad. Det är faktiskt ett ständigt återkommande samtalsämne när jag träffar mina tjejkompisar! Fortsätt med ditt, din blogg är superfin!

    SvaraRadera
  4. Ja, det är ju lite konstigt att man inte vill va något eget. Men det är fler och fler som märker vad som händer. Tack tjejer😘

    SvaraRadera